Elnökségi Közlemény - versenyszabályzat módosítása

2015.11.13
Elnökségi közlemény a szenior úszó versenyszabályzat módosításának a szenior úszókat érintő következményeiről.

Amint arról előzetes közleményben értesítettünk minden sporttársunkat, a százhalombattai közgyűlés határozatával módosítottuk a szenior úszók hazai versenyszabályzatát. Az módosítás okairól előzetesen tájékoztattunk mindenkit a honlapon közzétett tájékoztatóban.

A legfontosabb változás, ami befolyásolja a sporttársak versenyzését az, hogy egyéni indulók a szövetségnél nem regisztrálhatnak és csak a szenior szövetség tag egyesületeinek versenyzői indulhatnak ranglistába számító versenyeken. Ugyanakkor minden versenyen egyénileg, versenyen kívül, bárki elindulhat. A felkészülési és szabadidős versenyeken nincs megkötés az indulók körére nézve.

Annak érdekében, hogy a sporttársak minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon ez a szabály-módosítás, egyeztettünk több egyesület vezetőjével, akik szívesen befogadnak eddig egyéniként versenyző - egyénileg regisztrált vagy nem regisztrált - szenior úszókat a csapatukba.

Mivel ez a leigazolás egyesületbe nem érinti az eddigi egyesületi tagságot, lévén egyéni indulók, ezért a leigazoláshoz az idei 2015-ös évben nem szükséges külön formanyomtatvány kitöltés, ezzel egyszerűsítettük az egyesületek dolgát. Elég, ha az újonnan regisztrált volt egyéni versenyzők nevét, születési évét és regisztrációs számát az év elejei adatközlésükben szerepeltetik.

Mivel tudjuk, hogy az egyéni indulók közül többen azért nem csatlakoztak egyesülethez, mert a lakhelyükön nem volt szenior úszó csapat, ezért egy lehetséges szempont az egyesület kiválasztásában, ha közel van az egyesület helysége a lakhelyükhöz, vagy egy régióhoz tartoznak.

Az egyesületek, akiket megkereshetnek az egyéni versenyzők, ha az egyesületi tagság feltételeiről akarnak tájékozódni, – ez minden egyesületnél alapszabálytól függ, ezért különböző - az alábbi táblázatban olvashatók:

Egyesület neve Kapcsolattartó Honlap E mail cím
Bácsvíz-KVSC

Kolonics Krisztián

http://www.kvsc.info kolonicsatkvsc [dot] info
Békéscsabai Senior Juhászné Tóth Margit juhaszne [dot] gittaatt-online [dot] hu

Bohóchal Úszó Egyesület

Ölyüs Roland Károly rolandatbohochalsportegyesulet [dot] hu

Csongrádi Senior

Gergely Ildikó csongradseniorokatgmail [dot] com
Debreceni Szenior Úszó Klub

Dr. Rentka László

rentkaszenior1atgmail [dot] com
Egri Senior Úszó-Klub Szilváné Graffjódy Eszter http://egrisenior.comlu.com szilva [dot] janosne8atupcmail [dot] hu
Győri Zabolátlanok SE Falvi Zsolt

falviatzabolatlanok [dot] hu

Hódmezővásárhelyi SÚVC Kenéz László

hsuvcatfreemail [dot] hu

Nyírsenior '97 Vasváry Zoltán

vasvaryzoltanatgmail [dot] com

Pécs Kálóczy Zsuzsa kaloczy [dot] zsatgmail [dot] com
Szentesi Delfin ESC Téli Éva

delfin_escatfreemail [dot] hu

Triton Sport Gyula Dr. Török Enikő

drtenikoatgmail [dot] com

Tótkomlósi Rozmárok Kancsó János infoattotkomlosirozmarok [dot] hu
Vasas SC Molnár Gergely gregory [dot] m80atgmail [dot] com

Bármilyen további általános kérdéssel a szenioruszasatgmail [dot] com címre várjuk a leveleket.

Dr. Nagy Norbert
elnök