Szenior Nyíltvízi Országos Bajnokság - információk


2016.06.10
Információk az OB-ról!

Rajtlista

Azok a csapatvezetők, úszók, akik több nevezést is leadtak tegyék meg, hogy továbbítják úszótársaiknak az alábbiakat és a rajtlistát.

Nevezési díj befizetése:
2016. jún. 18, szombat 11.00 órától lehet befizetni az 1000 Ft-os nevezési díjat / fő.
Erre lesz egy sátor ott, ahol az amatőrök is jelentkezhetnek. Nektek külön sorotok lesz.
A nevezési díj befizetésekor jelezzétek legyetek szívesek,hogy kértek-e számlát az egyesület vagy saját névre. Azt később, az úszásotok alatt kiállítják és miután befejeztétek a versenyt átvehetitek.

Chip + rajtszám:
A befizetéssel egy időben megkapjátok az 1 db chipet.Ezt úgy kell feltenni az egyik kezetekre,bármelyikre, hogy ne essen le! Verseny után vissza kell adni ( egy ilyen chip ára 80 euró !)
A rajtszámot is ekkor írják rátok. ( rajszám: a férfiak első száma: 5, nőké: 6. A második szám a korcsoportot jelenti. A 11. kcs 1-1 versenyzőjének rajtszáma 501 ill 601.)

Rajt ideje + eligazítás:
A szenior versenynél a férfiak ( összes körcsoport egyszerre ) rajtja várhatóan 12.45-kor lesz kb rá 5 percre indulnak a nők ( összes korcsoport egyszerre )
Utolsó eligazítás ( briefing ) a start helyén lesz, azaz a ponton hídon.
A rajt VÍZBŐL lesz.

A startot remélem időben el tudjuk indítani, de ez függ a Világkupa menetétől, hogy azzal mikor végzünk. A versenybíróknak még van feladatuk a két verseny között. Akkor tudunk indítani, ha minden bíró a helyén van.

A szeniorok előtt még a jövő bajnokai is elrajtolnak!

06.09-én a víz 24,5 fokos volt!

Mindenkinek további jó felkészülést és sok sikert kívánok!

Lázár Rita
szenior úszó, versenybíróság elnöke