Kérdőív - felmérés a szenior úszók véleményéről, elvárásairól


2016.12.16
A 2016-os évet újra kérdőívvel búcsúztatjuk pont úgy mint a 2014, 2015 és 2016-os éveket. A kérdések egy része az idei a többi a jövő évre vonatkozik, mer a cél az hogy tanuljunk abból amit jól vagy kevésbé sikeresen elvégeztünk illetve felmérjük, hogy a jövő évi terveink mennyire találkoznak a szenior úszó közösség elvárásaival.

 A 2017-es év első fele a budapesti szenior VB-re készülés jegyében fog eltelni, ezért a kérdőív kérdéseinek egy része ezzel kapcsolatos. Mivel az MSZUOSZ nem vesz részt aktívan és közvetlenül, a budapesti szenior VB szervezésében, ezért ezzel kapcsolatban nem tudjuk a szenior versenyzők kéréseit teljesíteni, kérdéseit megválaszolni és elképzeléseit megvalósítani. Ha információra van szükség mi is a szenior VB hivatalos honlapjáról értesülünk és ezt javasoljuk mindenkinek, akinek kérdése van a világbajnoksággal kapcsolatban.

 

   A szövegesen küldhető kérdéseket, kéréseket és javaslatokat megvizsgáljuk és igyekszünk legjobb tudásunk szerint megválaszolni, a javaslatokat amennyiben lehetséges és a szenior úszó közösség javát szolgálja megvalósítani. A válaszok visszajelzést adnak a munkánkról és segítenek meghatározni a jövőbeli feladatainkat.

 

  A kérdőív ide kattintva érhető el:

            https://drive.google.com/open?id=1TfFdQQW-LIIxSEUEeqT0vHkNwvcFQj_i_y2yXcdT8YY

 

  Előre is köszönjük mindenkinek a válaszokat, amelyeket 2017. január 2-áig várunk!

 

Kellemes ünnepi készülődést és karácsonyt kívánunk minden kedves sporttársunknak!

 

Budapest,  2016.12.15                                                     MSZUOSZ elnöksége