Elnökségi közlemény: Az átigazolási és regisztrációs időszakot meghosszabbítjuk 2017.01.31-ig.


2017.01.12
A 2017-es augusztusi Budapesten megrendezésre kerülő szenior VB kapcsán nagyon sok új egyesület kérte a csatlakozását a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségéhez (MSZUOSZ). Az elnökség a Magyar Úszó Szövetségtől (MÚSZ) kapott egy listát, amelyben egy régebbi állapot szerint már tag egyesületek illetve az azóta belépett egyesületek adatait kérik a VB nevezésre. Ez egy sürgős feladat, amit még a héten meg kell oldanunk és vissza kell küldenünk a MÚSZ-nak. Ez az anyag elkészült, szerepelnek benne mindazon tagszervezetek, melyek már fel vannak véve és azok is, amelyekről már most tudható, hogy a felvételük belátható időn belül (2017. január 21-én) megtörténik.

 A szentesi rendkívüli elnökségi ülésen döntünk több egyesület felvételéről és mivel van olyan egyesület, amelyik szenior jogutód nélkül megszűnt, ennek az egyesületnek a tagjai az újonnan felvételre kerülő egyesület (Iron Aquatics) színeiben indulnak Szentesen. Mivel az elnökség döntése formai, azaz szabály szerint csak pozitív lehet, amennyiben a csatlakozási kérelmet benyújtó egyesület mindenben megfelelt a feltételeknek, ezért lehetséges a színeiben nevezni.

   A regisztrációnál kérjük a 2017. január 31-ei dátum betartását.

Az egyesületi éves tagdíj 10000 Ft a regisztrációs díj 1000 Ft/versenyző/év. Budapest Bank szsz: 10101281-59841000-01000008 http://mszuosz.hu/menu/szervezeti-mukodes

   Azok az egyesületek, amelyek már küldtek adatot még akkor is, ha ez nem a végleges lista felvitelre kerültek egy 2017-es ideiglenes állományba, amit itt érhettek el:  http://www.dszuk.hu/ered/se/regisz17.php Ezt a linket nem szükséges elmentenetek, mert csak átmenetileg fog élni.

  2017. február 1-ével ez lesz a hivatalosan regisztrált magyarországi szenior úszók névsora természetesen a most élő lekérdezés helyén! Addig a 2016-os állomány érhető el közvetlenül kiajánlott linken az MSZUOSZ honlapjáról.

  Az adatok feldolgozása céljából javasolnánk a http://www.dszuk.hu/ered/se/regisz.php állományban jelöljétek ki a saját egyesületi adatokat vágjátok ki CTRL+C szúrjátok be egy üres excel táblába CTRL+V és azt könnyen lehet bárhogy módosítani vagy bővíteni nem kell mindent beírni újra. Akinek ez gondot okoz írjon Miklós Attilának amattila56atgmail [dot] com ő kimásolja és excelben elküldi az adatokat. A regisztrációs adatokat mivel a papír alapú nyilvántartást és tagdíjak valamint a regisztrációs díjak nyilvántartását Pólyáné Téli Éva végzi kérjük a delfin_escatfreemail [dot] hu  e mail címre is minden esetben  küldjétek el.

  Az újonnan csatlakozni kívánó tagszervezetek részére az adminisztrációt megkönnyítendő, felraktunk a weblapra egy üres tagfelvételi kérelmet, melyet értelemszerűen kell kitölteni és az is szerepel benne, hogy milyen dokumentumok szükségesek a kérelem benyújtásához, pozitív elbírálásához.

A szenior VB-vel kapcsolatos nem hivatalos és hivatalos információk.

  A nevezési időszak kb. két hónapig fog tartani a pontos időpontról a szenior VB honlapján tájékozódhattok http://masters.fina-budapest2017.com/hu Számításaink szerint várhatólag tavasszal (február vége vagy március) kezdődik, de erről egyelőre nincs döntés.

  A nevezési díjról hivatalosan szintén a szenior VB honlapjáról lehet tájékozódni. Nagyságrendet tudunk mondani, ami NEM HIVATALOS, de mivel sokan kérdezték ezért megpróbálunk segíteni. Az eddigi információk alapján egy medencés számban 78 USD ~ 23 ezer Ft, öt medencés számban 150 USD ~ 45 ezer Ft. A nyílt vízi nevezés 45 USD ~ 13 000 Ft. Hangsúlyozzuk ezek nem hivatalos adatok!

  Hivatalos hír: FONTOS tudni, a szervezők ellenőriztetik a nemzeti szövetségekkel, hogy az egyesület valóban tagja-e a szövetségnek és a versenyzők regisztráltak. Ez így volt Eindhovenben és Londonban is. Erre kb. 1,5 hónapot szánnak a verseny előtt.

MSZUOSZ elnöksége