Tájékoztatás a szentesi versennyel kapcsolatban


2017.01.19
A szentesi versenyre a beérkezett nevezések óriási száma miatt a versenyt korábban kell kezdeni. Kérjük, ezt vegye figyelembe mindenki az utazás tervezésekor. A rajtok ráindítással történnek, kérjük a versenyzőket a beérkezés után minél előbb hagyják el a medencét, s közben vigyázzanak arra, hogy a panelekhez ne érjenek hozzá, mert az már a következő futam versenyzőinek idejét méri.

Az 1500 méteres gyorsúszás kezdési időpontja 10 óra. A délutáni verseny időpontját előrehoztuk 13,45-re, előtte kb. 13-13,25-ig lesz melegítés. (Nagyon sokan neveztek, s a versenyt időre be kell vezetnünk egy OB I-es vízilabda mérkőzésre át kell adnunk a medencét.) 

Ráindítást alkalmazunk az 50 méteres számoknál, részben azért mert nagyon sokan neveztek, részben pedig azért, hogy legyen egy kis gyakorlatuk ebben a versenyzőknek a Világbajnokságra.

Elérhető az előzetes rajtlista az alábbi linken.

 

Az autóval érkező úszótársaknak javasoljuk, hogy az 50 méteres uszoda végénél lévő parkolót használják. A Bp-ről érkezők a liget előtt jobbra forduljanak, a Szeged felől érkezők pedig a liget túlsó oldalánál balra fogják megtalálni. Ez sokkal nagyobb, mint a már ismert parkoló, itt biztosan elférnek az ideérkezők autói.