Elnökségi tájékoztató


2017.05.04
A Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének elnöksége tájékoztatja a sporttársakat, hogy az egyesületeknek kiosztott „Szenior Úszó Almanach (1971-2016)” kiadvánnyal kapcsolatos plusz igények miatt, a kiadványt az interneten olvasható és letölthető formában is megjelenteti. Ennek a várható időpontja legkésőbb 2017 június hó vége.

A Szentesen 2017.05.20-án az első versenynap után a strand területén tartandó Közgyűlésre várjuk az egyesületek vezetőit vagy az általuk írásban megbízott képviselőket. Kérünk minden egyesület vezetőt, hogy amennyiben nem tud részt venni, akkor legyen szíves írásban bízzon meg egy csapattagot vagy más csapat tagját a közgyűlésen való részvétellel és szavazással a megbízó egyesület nevében.

A jövő évi versenynaptárt az előző évekhez hasonlóan augusztus 31-ike előtt szeretnénk jóváhagyni, különös tekintettel az országos bajnokságok időpontjára. Időnk van a naptár jóváhagyására, de kérjük, akik a versenyrendezést fontolgatják úgy, hogy eddig nem rendeztek versenyt, ezt a szándékukat minél hamarabb közöljék, hogy a megszokott időpontokban hagyományosan rendezett versenyek mellett új helyszíneken is lehessen versenyt rendezni. A jövő évi szenior úszó medencés Európa bajnokságot 2018.09.03-07 illetve a nyílt vízit szeptember 8-án vagy 9-én (két honlapon két különböző dátum szerepel a nyílt vízi versenyre) rendezik Kranjban ez az időpont a világversenyre felkészülést biztosító országos bajnokságok időpontja miatt fontos, de esetleg befolyásolja a hagyományosan szeptemberben megrendezésre kerülő versenyt is.

MSZUOSZ elnöksége