VB információk


2017.08.03
Az alábbiakban folyamatosan közzé tesszük a VB-vel kapcsolatos információkat.

0. A verseny hivatalos kommunikációs felülete a https://masters.fina-budapest2017.com oldal. Minden aktuális és friss információ itt érhető el.

1. Az akkreditációs kártyák már átvehetők. A nyíltvízi versenyzőknek Pesten is fel lehet venni a kártyájukat augusztus 7-ig. Utána a füredi akkreditációs központban lesznek a kártyák. Csapatonként eredeti aláírással (nem fénymásolat, szkennelt lap) ellátott meghatalmazássala csapatvezetők is felvehetik a kártyákat ( minden sportágban). A szurkolói regisztráció helyszínre és nem helyre szól. Az Arénába szóló regisztráció a létszám miatt fontos(eü személyzet, önkéntesek stb.). Aki regisztrált, helyre kapott jegyet (ezek a helyek a lelátón random módon kerültek kiosztásra). Természetesen a verseny előtt kommunikálni fogják, hogy a jegyek csak az adminisztráció miatt kellettek és a beléptetést szolgálják. Azon szerencsések, akik csak az Aréna "B" medencéjében úszhatnak, azoknak jó hír, hogy lesz lehetőség a családtagoknak a futamot megnézni. Természetesen, mivel a rendelkezésre álló hely meglehetőse szűkös, a szervezők az együttműködésünket kérik abban, hogy tényleg csak az adott számban úszó versenyzők szurkolói tartózkodjanak ott. A Hajósba, Széchybe nem biztos, hogy kelleni fog a regisztráció, melyről egy-két napon belül döntenek.

2. A medencék beosztása elkészült, lásd csatolmányok.

3. A nevezési listák elérhetők, lásd csatolmányok

4. Valamennyi versenynapon az úszó versenyszánok reggel 8.00-kor kezdődnek. (COMPETITION DATES: 14/08/2017 – 20/08/2017. Daily start times: a.m. 8:00.)

5. Miklós Attila készített egy közelítő számítást a futamok kezdő időpontjára. http://www.dszuk.hu/ered/2017vb/vb.htm A pontosságot bár legjobb tudása szerint készített nem garantálhatja 100% os perc pontossággal. Kérjük tájékozódjatok mielőtt eldöntitek mikor mentek ki a versenynapra és végezzetek saját számítást is!

6. Rajtlisták