Meghívó a hódmezővásárhelyi szenior úszóversenyre


2017.09.15
A hódmezővásárhelyi verseny rendezői a versenykiírásban, mely az MSZUOSZ honlapján a Versenyek rovatban olvasható, a tavalyi programhoz hasonlóan lehetőséget adnak a 4x200 as váltóban országos csúcs úszására.

A 4x200 méteres mix gyorsváltóban egyetlen csúcs döntő futamot rendezünk, amelyben 10 váltó indulhat. Nevezéseket e mailben kérjük az egyesületektől és a nevezés beérkezésének sorrendjében a létszám feltöltéséig fogadjuk el. Amennyiben nem lenne 10 váltó elfogadunk férfi és női váltó nevezéseket ugyanúgy e mailben, amelyekről a nevezési határidő után adunk visszajelzést, hogy az egyetlen futamban úszhatnak-e vagy sem. A 4x200 as gyors váltókat éremmel nem díjazzuk mivel nem mindenki indulhat, százalékosan a három legértékesebb eredményt elérő mix (esetleg férfi vagy női) váltó kap érmet. A 4x200as váltó előnevezést kérnénk e mailben küldjétek el az amattila56atgmail [dot] com címre is.

 A 4x200m es gyorsváltókra a nevezések aktuális listája itt kérdezhető le:

http://www.dszuk.hu/archiv/a17/hdmvh_4x200.pdf

A másik kiemelt hír a versennyel kapcsolatosan:

A 2017 áprilisi országos bajnokságon a nevezőknek 20% kedvezményt ígértünk a nevezésből a novemberi hódmezővásárhelyi versenyre. Mivel ennek kiszámítása és követése problémás ezért a teljes árú nevezésért cserébe mindenkit szeretettel meghívunk vacsorára egy közösen elfogyasztott, egy tál ételre az uszoda lelátó előtti emeleti részén 2017.11.11-én szombaton a versenynap után 18:30 kor.

Vacsora:  Egy tál étel a versenynap után a lelátó előtti emeleti részen! Kérünk minden csapatot egy tálca süteménnyel járuljon hozzá a vacsorához!

Az adagok tervezéséhez kérjük a  nevezési lapon feltüntetni, hogy részt kívánnak-e venni az INGYENES vacsorán.

A verseny rendezők