NEA pályázati lehetőség


2017.12.18
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelentek a civil szervezetek 2018. évi NEA működési célú támogatásáról szóló pályázatok! NEA MŰKÖDÉSI PÁLYÁZATOK

Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Civil szervezetek működési célú támogatása 2018.”

 Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap 2018. évre vonatkozó működési pályázati kiírása (NEA-18-M). Ezzel lehetőség nyílik a civil szervezetek 2018. évi működésének támogatására.

 A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el. A működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelenik meg minden kollégium tekintetében. A pályázatok beadási határideje – attól függően, hogy ki melyik kollégiumhoz pályázik - 2018. január 15-18.

A támogatási időszak egységesen: 2018. április 1. – 2019. március 31.

Az elnyerhető támogatási összeg felső határa: 3.000.000 Ft.

A pályázati kiírás keretében benyújtott pályázat benyújtásához önrészként a támogatási összeg legalább 10%-át saját forrásként szükséges vállalni. A szükséges saját forrás biztosítása történhet természetben (különösen közérdekű önkéntes munka formájában, dologi feltételek vagy szolgáltatások ellentételezés nélküli biztosításának igazolásával), és/vagy pénzben, pénzforrásban vagy pénzeszközben.

 A Pályázati kiírás a CIVIL.INFO.HU/WEB/NEA/PALYAZATOK oldalon érhető el.

A pályázatokat kizárólag az EPER rendszerben lehet benyújtani!

A pályázati kiírás keretében támogatott projektek támogatási időszaka: 2018. április 1. – 2019. március 31.