Elnöki gratuláció a sikeres EB szereplést követően


2018.09.15
Az alábbiakban közöljük Dr.Wladár Sándor a MÚSZ elnökének az EB szereplést követő gratuláló levelét, valamint Dr. Nagy Norbert az MSZÚOSZ elnökének válaszlevelét. A csatolmány egy rövid összefoglaló olvasható az eseményről. Ezúton gratulálunk mi is valamennyi érmesnek, helyezettnek, résztvevőnek.

Tisztelt Elnök Úr!

Szívből gratulálunk a magyar szeniorúszó delegációnak a Kranjban nyújtott kimagasló teljesítményéhez. A 25 év felettiek ismét bebizonyították, hogy ezen korosztályokban is a magyar úszósport világhatalom.

Reméljük, hogy a szövetség és versenyzőik lendülete, lelkesedése töretlen marad és 2020-ban a budapesti Európa-bajnokságon a most elért 74 érmet is túl fogja szárnyalni.

Sikeres felkészülést kívánva,

Sportbaráti üdvözlettel:

dr. Wladár Sándor - Elnök

Magyar Úszó Szövetség

.....................Dr. Nagy Norbert levele.................

Tisztelt Elnök Úr!

Nagyon köszönöm gratuláló és a szenior úszósport sikereit méltató sorait. Tagszervezeteink, versenyzőink mindig a legnagyobb lelkesedéssel és szeretett sportjuk iránti alázattal készülnek valamennyi hazai és nemzetközi versenyre annak ellenére, hogy a felkészülési körülmények sok esetben közel sem tekinthetők ideálisnak.

Biztos vagyok abban, hogy a magyar szenior úszók 2020-ban sem okoznak csalódást a Budapesten megrendezendő Masters Úszó EB eseményein és eredményeikkel tovább öregbítik a magyar úszósport nemzetközi elismertségét.

Bízom benne, hogy a közelgő 2020 Európa Bajnokságig sikerül kialakítani a MÚSZ és az MSZUOSZ között olyan rendszeres és gyümölcsöző együttműködést, ami mindenki számára kölcsönös előnyökkel jár. Ennek érdekében javaslom, hogy a közeljövőben, egy minkét fél számára elfogadható időpontban találkozzunk.

 

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Nagy Norbert - Elnök

Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége