Közgyűlési meghívó


2019.03.16
Meghívó a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének éves rendes közgyűlésére

Tisztelt Tagszervezetek! Kedves Sporttársak!

A MSZUOSZ Elnöksége szeretettel és tisztelettel meghívja Tagszervezeteit a 2019. április 13-án, szombaton, 11:30 órakor a budapesti V. Duna Kupa szombati versenynap szünetében kezdődő éves rendes közgyűlésére.

Helyszín: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7. Tüske uszodán belül egy ülésteremben.

Napirendi pontok:

 1. Az elnökség beszámolója a 2018. évi munkájáról

 2. A felügyelő bizottság beszámolója

 3. Az elnökség javaslata a 2018-ik évi beszámoló és közhasznúsági jelentés elfogadására

 4. A 2018. évi közhasznúsági jelentés elfogadása

 5. A 2019. évi tagsági és regisztrációs díjak alakulása

 6. Elvi egyeztetés 2020-as versenyprogram kialakításáról a Budapest-Balatonfüred (a nyílt vízi EB kapcsán más helyszín is felmerül) EB okán

 7. Az alapszabály módosítása a tagdíj nem fizetése okán kizárt egyesületek esetében az újra felvétel legkorábban a kizárástól számított harmadik naptári év január 1-én lehetséges.

 8. A versenyszabály módosítása a hosszú pályás 1500 méteres gyorsúszás illetve amennyiben adott évben nincs 400 vegyes az OB-n (EB év) első megrendező helyszínén országos bajnoki címet kap a legjobb időt úszó magyar szenior egyesületben regisztrált versenyző.

 9. Egyebek

  A jelenlegi alapszabályunk kimondja: "A sportszövetség tagjainak a közgyűlés megkezdéséig írásban kell bejelenteniük az Elnökségnek azt a személyt, aki őket képviseli és a szavazati jogot gyakorolja." 

  Amennyiben a közgyűlés az eredetileg meghirdetett időpontban nem határozatképes, úgy a megismételt közgyűlést az Alapszabály 15.§ (2) bek., értelmében az eredeti napirendi pontokkal 12:30 órakor tartjuk meg.

  A tagszervezetük megjelenésére feltétlenül számítunk. Meghatalmazottak esetén kérjük a szabályszerű, írásbeli meghatalmazást a közgyűlés megkezdéséig átadni. 

  Budapest, 2019. március 13.

                                                 Üdvözlettel:

  Dr. Nagy Norbert 
  elnök