Szenior úszó kérdőív a 2020-as évre


2019.12.01
Az előző évekhez hasonlóan 2014-es évtől kérjük véleményeteket és 2019.12.31-ig várjuk javaslataitokat a magyarországi szenior úszással kapcsolatban.

Az eddigi kérdőívekben kapott ötleteket, javaslatokat és véleményeket itt találhatjátok  http://dszuk.hu/stati/stati.htm ugyanitt tennénk közzé a 2020-as évre a javaslataitokat.

A 2020-as év a hazai 2017-es szenior világbajnokság után létszáma és a versenyek színvonala alapján a második legnagyobb szenior úszó világesemény az Európa bajnokság újra itthon ad alkalmat a versenyzésre.

Ugyanakkor jövő évben a Magyar Úszók Országos Szövetsége (MSZUOSZ) tisztségviselőinek és bizottsági tagjainak megbízása lejár és májusban tisztújításra került sor.  Várjuk javaslataitokat a szövetség munkájával kapcsolatban is.

Aki nem ismeri a szövetség elnökségének és a bizottságainak a feladatait és azt, hogy ki végzi el ezeket itt megtalálja: http://www.dszuk.hu/stati/mszuosz_felelosok.xls

A kérdőív ide kattintva tölthető ki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIoF9CW5FhqbV6gQITyJAeOGXgDuR3ch7RZt9ftUgnm8YYFA/viewform?vc=0&c=0&w=1

Köszönjük a közreműködéseteket a szövetség munkájának jobbá tételében.

MSZUOSZ elnöksége