Versenyinformációk - Csongrád


2020.08.29
A jelenlegi járványügyi szabályok, emelkedő COVID esetszámok miatt a versenyzők és kísérők az uszodába lépés előtt az Egészségponton, kötelező testhőmérséklet mérést és egy kontaktkutatásban fontos, kérdőív kitöltést végeznek. Csak az itt kapott ZÖLD kártyával mehetnek a regisztrációs asztalhoz.

A torlódás és várakozás elkerülése miatt, a honlapunkon található kérdőívet kitöltve hozhatjátok és a helyszínen leadhatjátok az egészségügyi személyzetnek.

Időben érkezzetek és a TAJ számotokra is szükség lesz!!

Regisztráció: 09.05., szombat 8 órától, 09.06., vasárnap 7.30 órától

A Közgyűlésen és a 800 m gyors számban is indulók jelezzék, kezdő vagy záró futamban szeretnének indulni, hiszen a két esemény egy időben zajlik!!

Az első versenynapon, a 15. versenyszám után 4 fős CSALÁDI VÁLTÓ is lesz: a legfontosabb, hogy egy családba tartozzanak!!! nagyszülő-szülő-unoka-gyermekek egyaránt indulhatnak, Nevezési díja: 1000.-ft

16-17 és 32-33-34 váltók nevezése és fizetése a helyszínen, szombaton 10 óráig, vasárnap, 10 óráig!!

Helyszíni nevezés csak korlátozott számban, üres pályákra és emelt nevezési díj ellenében lehetséges, szombaton 10 óráig!! (800 m gyors kivételével, melyre helyszíni nevezés nincs!!!)

Grill Party, az első versenynapot követően, szombaton, 19.30, az uszoda területén. Rendelés a nevezéssel együtt, e-mailben, a menü és létszám megadásával!! 

Az információkat megtaláljátok a honlapunkon!

Gergely Ildikó