Közlemény a hódmezővásárhelyi versennyel kapcsolatban


2020.10.18
Az MSZUOSZ közleménye a hódmezővásárhelyi 2020.11.07-ei rövidített programú IX. szenior OB-vel kapcsolatban. A Hód-Fürdő Kft. vezetője Katona Zsolt felajánlotta, hogy versenyzési lehetőséget biztosít a szenior úszóknak 2020.11.07-én szombaton.
A verseny besorolása országos bajnokság, azaz a győztes országos bajnok lesz. Tekintettel az idei különleges helyzetre, ami miatt sokan nem tudtak készülni, illetve nem indultak a gyulai bajnokságon sem, az örökös bajnoki címhez szükséges pontszámot az idei évben nem emeljük.
Tekintettel a járvány helyzetre mindenkit kérünk, csak egészségesen és saját felelősségére vegyen részt a versenyen. A versenyrendezők által a versenykiírásban írt szabályokat amelyeket alább is közlünk, kérjük saját és a többi sporttársunk érdekében tartsátok be. 
MSZUOSZ elnöksége
A versenyrendezők levele:
Kedves nevező egyesületek, versenyzők!
A Hód-Fürdő Kft. az elmúlt időszakban Hódmezővásárhelyen megrendezett úszóversenyek tapasztalatai alapján versenyzési lehetőséget biztosít a hazai szenior egyesületek és versenyzőik számára.
  • A járványügyi helyzet miatt azonban fokozott szabályozásra van szükség, melyhez kérjük mindenki hatékony együttműködését!
  • A nevezett versenyzők és a lebonyolításban működő versenybírók számát 500 főben maximalizáljuk.
  • A verseny 7.30-kor beléptetéssel kezdődik, ahol testhőmérésre kerül sor. Csak teljesen egészséges versenyző és kísérő léphet az uszoda területére!
  • A fedett létesítményben szájmaszk és az elhelyezett fertőtlenítők használata kötelező!
  • A versenyre való belépéshez közzétett egészségügyi nyilatkozatot kérjük kitöltve és aláírva a parkoló felőli bejáratnál leadni. Csak aláírt és leadott egészségügyi nyilatkozattal rendelkező versenyző állhat rajtkőre!
  • A nevezések beérkezését követően a tervezhetőség kedvéért időrendet alakítunk ki, amelyben egyértelmű lesz, hogy meddig tart a délelőtti, és mikor kezdődik a délutáni program. 
  • A verseny ideje alatt a nagyobb csoportok kialakulásának elkerülése érdekében az érmek átadására a versenyszámok alatt kerítünk sort.

A járványhelyzet alakulása befolyásolhatja a verseny megrendezését. Bármilyen változás esetén minden nevező egyesületet azonnal értesítünk!

Jó versenyzést kívánunk!

Hód-Fürdő Kft.