Sikeresen zárult a Tártkapus program Kaposváron


2020.09.05
A Magyar Szabadidősport Szövetség által kiírt nyertes pályázat megvalósítása ingyenes edzőtermi mozgáslehetőséget kínált a város és térsége lakosai számára. A Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége támogatásának köszönhetően, februártól, heti rendszerességgel, 20 héten át, ingyen vehették igénybe a felkínált mozgáslehetőséget.

A kialakult járványügyi helyzet miatt, rövid időre felfüggesztésre került a program, májusban lehetőség nyílt a tovább folytatásra. A Cutler Gym & Fitness edzőteremben hetente három alkalommal ingyenes kardió foglalkozások, kiscsoportos órák várták az érdeklődőket. A résztvevők száma, hétről-hétre emelkedett. A foglalkozásokat képzett, kellő szakmai gyakorlattal rendelkező oktatók, edzők tartották.

A Fitt, Egészséges Nemzetért Tártkapus Program Kaposváron elérte célját, a rendszeres mozgás igényének felkeltésével, az aktív mozgás, sportolás lehetőségének biztosításával. A résztvevők pozitív visszajelzései, a helyi szakmai vezető tapasztalata alapján, a csoportos órák, nagyobb létszámú, további folytatására, nagyon nagy szükség lenne.