A 2021-es versenyévad átigazolási és regisztrációs időszakának meghosszabbítása


2021.02.05
A rendkívüli járványhelyzet miatt a versenynaptárban szereplő versenyek megrendezése egyelőre bizonytalan. Azok az úszók, akik az úszás lehetőségüket a versenyengedélyek MSZUOSZ által történő kibocsátásával próbálják megoldani olyannyira leterhelik az egyesületeket, hogy a regisztráció a tagegyesületek 40,2% ban (67 egyesületből 27 esetében) még nem történt meg.

Az MSZUOSZ a versenyengedély rendszer adminisztrációs felületének kifejlesztésével és az versenyengedély rendszer ügymenetének pontosításával van leterhelve.

Ezekre való tekintettel az előző évek gyakorlatához hasonlóan, amikor is az előző év december 01-31 közötti átigazolási és regisztrációs időszakot az első, idény nyitó, versenyre történő nevezés lezártáig bővítettük, idén 2021-ben az MSZUOSZ elnöksége az átigazolási és regisztrációs időszakot az első hazai rendezésű versenyre történő nevezés lezártáig vagy a 2021-es hazai szenior úszó EB nevezés megnyitásáig, de legkésőbb 2021. február 21-re módosítja.

Kérjük a regisztrációval elmaradt tagegyesületeket legkésőbb eddig az időpontig adják le a 2021-es évre regisztrálandó versenyzőik névsorát.

Az eddig regisztrált versenyzők névsora itt olvasható: http://dszuk.hu/ered/se/regisz.php

Az egyesületek statisztikája itt nézhető meg: http://dszuk.hu/ered/se/csapsta.htm

MSZUOSZ elnökség